Toimivat ja vankalla ammattitaidolla toteutetut myymäläkonseptit 
Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Ota yhteyttä

Muotoilutoimisto designveli on erikoistunut myymäläsuunnitteluun sekä myymäläkonseptien kehittämiseen ja toteuttamiseen niin kauppaketjuille, kauppiaille kuin kalustetoimittajillekin sekä muille alan ammattilaisille. Designvelin asiakkaita ovat muun muassa Yamaha, Musti & Mirri, Kesko ja Onninen. Yritys toimii Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä tarvittaessa muualla Suomessa.


Muotoilutoimisto designvelin toiminta on aina asiakaslähtöistä ja luotettavaa. Korkealaatuinen työnjälki ja mutkaton yhteistyö kulkevat käsi kädessä.

Myymäläkonseptin tärkeys

Myymäläkonseptin luominen on tärkeä vaihe kaupan suunnitteluvaiheessa, liiketilan ollessa jo hallussa. Tässä vaiheessa Muotoilutoimisto designveli tulee avuksesi. Yritys tekee tarkan kartoituksen ja suunnitelman siitä, mitä halutaan tehdä, miksi ja kenelle. Yhdessä asiakkaan kanssa mietitään, mikä erottaa myymälän kilpailijoista ja miten tämä erottautuminen tehdään – mikä on myymälän ainutlaatuinen konsepti.

Myymälätiloihin keskitytään myös tarkasti. Mietitään harkiten, mitä mahdollisuuksia liiketila tarjoaa ja miten sitä on tarpeellista muokata halutun kaupallisen ostoympäristön saavuttamiseksi. Muotoilutoimisto designvelin taustalla vaikuttava yrittäjyys, muotoilijan koulutus sekä InHouse-suunnittelijana ja Senior Designerina kertynyt ammattitaito yhdistettynä kaupanalan eri tehtävissä hankittuun monipuoliseen kokemukseen takaavat konseptin mukaisen, toimivan ostoympäristön toteutumisen. Kokonaisvaltaista näkemystä, ammattilaisen tietotaitoa ja pistämätöntä värisilmää löytyy. Materiaalit ja värit sekä muodot suunnitellaan ja dokumentoidaan tarkasti. Myymäläkonseptia vahvistetaan myös oikeanlaisella ja houkuttelevalla myymäläsisustuksella

Asiakaslähtöisyys

Kun myymäläkonseptia rakennetaan, on mietittävä aina tarkkaan, miten tuotteet ovat selkeästi ja inspiroivasti esillä asiakasta varten. On tärkeää ratkaista, miten tiloja voidaan remontoida lattiasta kattoon konseptin mukaisesti. Tavoitteena on tietysti aina se, että asiakkaan asiointi myymälässä olisi miellyttävää ja selkeää, unohtamatta myymälän ja henkilökunnan kannalta tehokkaita logistisia ratkaisuja. Myymälään mielellään palaava asiakas on Muotoilutoimisto designvelin ensisijainen tavoite kaikessa konseptikehityksessä.

Onnistunut myymäläkonsepti mahdollistaa mieleenpainuvat asiakaselämykset myymälässä. Monilla eri ratkaisuilla pystytään ohjaamaan sitä, mihin asiakas kiinnittää huomionsa ja millä tavalla hän käyttäytyy. Kaikki alkaa pienistä, mutta tärkeistä yksityiskohdista, jotka rakentavat houkuttelevan ja viihtyisän ostoympäristön myymälään.

Palvelua koko Suomen alueella

Kun haluat luotettavan kumppanin myymäläsuunnitteluun ja myymäläkonseptin rakentamiseen, ota yhteyttä. Muotoilutoimisto designveli palvelee sinua Helsingistä käsin koko Suomen alueella.